3.5 mm 4mm 8G 9G CNC tekerlek Göbeği Konuşmacı Nipeller KTM Honda Suzukı Yamaha Kawasakı SX XC EXC CR CRF RMZ DRZ WR YZ WRF YFZ KX KXF

Sku: w108785
Kullanılabilirlik: Mevcut

₺413.33 ₺486.17
Miktar:
Sepete ekle

Etiketler: polis honda, khoi tekerlekler, su ısıtıcısı ktm exc, egzoz çıkışı, cr 10 mat, tanımsız pantolon, led cr10, dm hub, lastikler ktm, etiket drz

Özellikler:

100 % Brand New, Monte Asla, yüksek Kalite

Nipeller CNC işleme gerçekleştirir, yüzey oksitlenir ve görünüm güzeldir

Kurulumu kolay

Belirleme:

Renk: Resim Olarak

Malzeme: 6061 Alüminyum Nipeller

Miktar:36 meme.

Takım :

8G 9G Konuşmacı

Paket içeriği:

36 adet meme

Kurulum talimatı Dahil değildir

bunları Kullanabileceğinizi Onaylamazsanız Satın Almayın, Sadece Montaj Yapıp Yapmadıklarını Kontrol etmek için Ayrıntılı Çizimi İsteyin.

resimlerle aynı öğeyi alacaksınız.Çekim sırasında ışık gibi renk üzerinde biraz fark olabilir.

İthalat vergileri, vergiler ve harçlar ürün fiyatına dahil değildir, bu, ürünleri almak istiyorsanız nakliye şirketinin bu ücretleri sizden alacağı anlamına gelir

o Bir Sonraki formda teslim süresi:

belki Nakliye Şirketi veya Gümrük olarak Bazı Gecikmeler Olabilir, Gecikme Olursa bizimle iletişime geçmenizi dilerim, ancak Anlaşmazlıkları Açmayın, çünkü bu bizim hatamız Değildir

Express tarafından gönderileni seçtiğinizde, bazen insanlar seçtiğiniz postayı göndermez, çünkü gümrükleme ile ilgili bazı sorunlar olacaktır ve belki teslim süresi daha hızlı değildir.

geri dönüşe ihtiyacınız varsa lütfen 30 gün içinde e-posta ile bizimle iletişime geçin.

iade edilen ürün orijinal durumda olmalıdır, öğeyi size söyledikleri adrese geri gönderin.

satın alma fiyatı iade edilecektir, ancak alıcılar ürünleri yanlışlıkla satın alırsa nakliye ücreti iade edilmez, alıcılar iade nakliye ücretini ödemelidir.

alıcılar, nakliye ücretini de içeren tam bir geri ödeme talep edebilir veya yanlış ürünler gönderdiysek, nakliye şirketi başına paket kaybolursa, düşük kalite veya ürünler nakliye sırasında kırılırsa ürünleri ücretsiz olarak değiştirebilir (ürünlerin ve paketlerin net resimlerini gerektirir) .

iyi alıcımız olarak, yüksek kaliteli ürünlerimizi aldıktan sonra bize olumlu geribildirim verebilmenizi dilerim.bize olumlu geribildirim veren ikinci satın alma müşterileri için her zaman indirim veya hediye alırız.

müşterilere nakliye süresini gösteriyoruz, bu nedenle paketiniz nakliye şirketinin neden olduğu geç geldiyse bize olumsuz geribildirim bırakmayın.

herhangi bir sorunuz varsa bize e-posta göndermekten çekinmeyin, 12 saat içinde cevap vereceğiz hours.do anlaşmazlığı açmayın veya kolayca olumsuz geribildirim bırakmayın, bize güvenin ve doğrudan bize bir e-posta gönderin, herhangi bir sorun çözülebilir.

Müşteri Yorumları

Dayalı 1 Bir inceleme yaz

Bir inceleme yaz

Verim

Anonymous

Anonymous 2023-01-03

Çok iyi. Tüm Brezilya'ya tavsiye ederim

  • Ürün Uzunluğu: 18inch
  • özellik: Memeler
  • Ürün Yüksekliği: 10cm
  • Ürün Ağırlığı: 1116g
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Model Adı: X202110121514'nın sohbeti
  • Malzeme Türü: Alüminyum
  • Öğe Türü: RIM
  • Ürün Genişliği: 10cm

İlgili Ürün