Kızlar Cadılar Bayramı Kostüm Toddler Kız Raya Cosplay Giysi Çocuklar askı etek Prenses Raya ve Son Ejderha

Sku: w67238
Kullanılabilirlik: Mevcut

₺207.14 ₺357.18
Miktar:
Sepete ekle

Etiketler: pro cosplay kostüm, ekose raya ejderha, ga cosplay kostümleri, raya ejderha kupa, aşırı cosplay kostümleri, heykelcik raya ejderha, en kötü cosplay kostümleri, yama raya ejderha, tül cosplay kostüm, hat raya

Dahil: Tulumlar + Şapka + pelerin + el koruması Dahil: Elbise

Çocuklar boyut tablosu (cm) İpuçları 1: 1 inç=2.54 CM; 1 CM=0.39 inç.

2: Farklı üretim partileri nedeniyle, öğeler için 2-3 CM sapma olabilir.

3: Bilgisayar monitörünüzdeki renkler, monitör ayarlarınıza bağlı olarak gerçek ürün renklerinden biraz farklı olabilir.ÇOCUKLARINIZ İÇİN HARİKA BİR HEDİYE!

daha fazla anime ürünümüz var, lütfen gidin !

satın alma işleminizden memnunsanız, lütfen bize 5 yıldızlı olumlu geribildirim verin, bana bildirin, bir sonraki siparişinizde hediye alabilirsiniz, satın alma işleminizden memnun değilseniz, bana bildirin, birlikte çalışabiliriz ve sizi de mutlu edebiliriz, tüm yardımlarınız için teşekkür ederiz!!

MAĞAZA BİLGİLERİ

Nakliye

Çin sonrası hava posta veya ePacket tarafından dünya çapında ücretsiz kargo.2 KG aşarsa, biz DHL göndereceğiz, Fedex, EMS, TNT.

Biz herhangi bir gümrük vergisi veya ithalat vergisi sorumlu değildir.

Biz 3-5 iş günü içinde mal göndereceğiz tam ödeme onaylandıktan sonra.Ödeme mevcut değilse, siparişiniz otomatik olarak kapatılacaktır.

Rus müşteriler bize alıcının tam adını vermelidir.

www.doragroup.com.tr tarafından sevkiyat Standart Nakliye için az 30 kg mal 15-35 iş günü içinde.Acilen öğeye ihtiyacınız varsa, ekspres kargo için lütfen bizimle iletişime geçin.Sizin için ekspres nakliye ücretini hesaplayacağız.Ekspres kargo gelmesi yaklaşık 3-7 gün sürer.

Teslim süresi içinde almadıysanız, lütfen çekinmeden bizimle iletişime geçin.Postane ve gümrük ile sizin için kontrol edeceğiz.Çünkü bazen trafik veya uçuş sıkışıklığı nedeniyle gecikecektir.Lütfen bize anlaşmazlık açmayın, herhangi bir kayıp öğe için yeniden gönderme veya geri ödeme sorumluluğunu üstleneceğiz.

İlginizi korumak için lütfen sipariş verirken gönderim adreslerinizi dikkatlice kontrol edin.Yanlış veya bilinmeyen adres nedeniyle ürün kaybından sorumlu olmayacağız.

Teslimat durumu, posta ofisi / kurye tarafından sağlanan izleme bilgilerine dayanmaktadır.

Oluşabilecek herhangi bir ithalat vergisinden sorumlu olmadığımızı lütfen unutmayın.

Lütfen nakliye kaybının nadiren de olsa çevrimiçi ticaretin bir parçası olduğunu anlayın, lütfen kimsenin kontrolü dışındaki bir şey teslimat süresini (doğal afetler gibi) etkilediğinde anlaşılabilir olun.

Lütfen dikkatlice kontrol edin ve varışta kırılmışsa parseli imzalamayın.

İade / İade / Değiştirme

Aşağıdaki koşullar altında ürün alındıktan sonra 7 gün içinde iade/iade/değiştirme kabul etmekten memnuniyet duyarız.Aksi takdirde, iade / iade / değiştirme verilemedi.

Üründen memnun değilsiniz.

Aldığınız ürün arızalı.

Yanlış ürün aldınız.

Ürün vaat edilen süreden sonra gelmedi.

Ürün açıklandığı gibi aynı değildir.

Gönderi maliyetinin her iki tarafça ortaklaşa üstlenileceğini lütfen unutmayın.Ancak bir ürün arızalıysa veya düzgün çalışmıyorsa, tüm gönderi maliyetini karşılayacağız.

Bir dönüş göndermeden önce lütfen bize ulaşın.

Geri bildirim

Müşteri hizmetleri işimizin ayrılmaz bir parçasıdır, ürünlerimizden ve hizmetlerimizden memnunsanız lütfen bize 5 yıldızlı olumlu geribildirim verin.Teşekkürler!

Herhangi bir sorunuz varsa veya başka bir desteğe ihtiyacınız varsa, olumsuz bir geri bildirim bırakmadan önce lütfen bizimle iletişime geçin.Size yardımcı olmak için elimizden geleni yapacağız.

Müşteri Yorumları

Dayalı 0 Bir inceleme yaz

Bir inceleme yaz

Verim
  • Model Numarası: Raya ve Son Ejderha Cadılar Bayramı Kostümü
  • Kaynak Türü: Anime
  • Ejderha Cosplay Kostüm: Ejderha Cosplay Kostüm
  • Cadılar bayramı: halloween cosplay kostüm
  • Bölüm Adı: Çocuklar
  • Malzeme: Tayt
  • Öğe Türü: Ayarlıyor
  • Marka Adı: COSNYC'NİN
  • Karakterler: ejderha, Çağallı Yula
  • Özel Kullanım: Kostümler
  • Bileşenler: Elbiseler
  • Cinsiyet: Kızlar
  • tatil: Cadılar bayramı
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Kaynak Ülkeler: Diğerleri

İlgili Ürün